Openingstijden & entree

>>> Huis Zypendaal gesloten tot 1 juni <<<

In lijn met het landelijk beleid met betrekking tot het coronavirus is huis Zypendaal tot 1 juni gesloten voor publiek, tenzij de overheid en het RIVM eerder anders besluiten. Wij vertrouwen op uw begrip en hopen u snel weer als bezoeker te mogen ontvangen!

Hou ook de Corona update vanuit onze organisatie in de gaten.

Museumkaart geldig

 

Elke zondag te bezichtigen onder leiding van een gids. Rondleidingen beginnen om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

Feestdagen
Ook geopend met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

Koop alvast uw kaartje.

Entreeprijzen

Volwassenen € 9,50
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

CJP € 7,00
CJP 12 t/m 18 jaar € 3,75

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden. CJP-kaarthouders krijgen 25% korting op de reguliere entreeprijs.

Groepen vanaf 20 personen (binnen reguliere openingstijden)
Volwassenen € 7,50

Rondleidingskosten € 75,00 per groep.

Praktische informatie

  • Tijdens evenementen vervallen vaak de reguliere rondleidingen en gelden andere openingstijden en entreeprijzen. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig. 
  • In het huis is geen horeca aanwezig. Tijdens uw eventuele wandeling heeft u keuze uit diverse horecagelegenheden in de omgeving.
  • Rolstoelgebruikers hebben de mogelijkheid park Zypendaal en park Sonsbeek zelf te bezoeken. Het kasteel zelf, de toiletten zijn tot onze grote spijt zeer lastig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er moet altijd een trap worden opgegaan voordat de bezichtiging van de begane grond mogelijk is.
  • Honden zijn, mits aangelijnd, welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en officiële hulphonden.
  • Drones zie hiervoor regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.

Meer informatie

Tel. (026) 364 46 45 (via receptie kasteel Rosendael) of zypendaal@glk.nl

Bereikbaarheid

Eigen vervoer: A12 vanuit Utrecht richting Oberhausen, afslag Arnhem-Centrum. Openbaar vervoer: op ruim 20 minuten wandelafstand van treinstation Arnhem Centraal, uitgang Sonsbeekzijde.